Co. van Dongguanguan Hong Packing Industry, Ltd

17 JAAR BANDexperence

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd.

Van goede kwaliteit gekleurde verpakkende band voor verkoop
Van goede kwaliteit gekleurde verpakkende band voor verkoop
Ik zou houden van zaken met uw bedrijf te doen! U bent een loyale partner!

—— Mr.Tony

Wij houden van uw banden. Het is goede kwaliteit, en vrij!

—— Mr.Misra

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd. Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd. Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd. Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd. Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Guan Hong
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 90% - 100%

Co. van de de VERPAKKINGSindustrie van DONGGUAN GUANHONG, Ltd is de tweede plakbandfabriek die door DONGGUAN GUANHONG Co. van de VERPAKKINGSindustrie, Ltd wordt geïnvesteerd.
 

Opgericht in 1997, is Co. van de de VERPAKKINGSindustrie van DONGGUAN GUANHONG, Ltd gespecialiseerd in het bevorderen van diverse soorten zelfklevende producten bij domestics. Het heeft erkenning en vertrouwen van meerderheidsklanten met stabiliteit en betrouwbaarheid van producten gewonnen.
 

De vraag overzee groeit zeer aangezien China WTO inging. Co. van de de VERPAKKINGSindustrie van DONGGUAN GUANHONG, Ltd werd opgericht in 2004. Het bezit geavanceerde automatische deklaagproductielijn en het relevante materiaal van de steun grote of middelgrote schaal met inbegrip van lijmmengsel, het scheuren, opnieuw opwinden, die etc. inpakt. Het is bezig geweest met productie en van de de uitvoerbopp verpakking band, kantoorbehoeftenband, afplakband, isolatieband, doek verzegelende band, dubbel-zijband, het schuimband van EVA, de ponsband van kraftpapier, die plakband etc. versterkt. Met het principe van „kwaliteitswaarborg“, onderzoekt het bedrijf actief de markt overzee. De producten worden hoofdzakelijk etc. uitgevoerd naar Japan, Europa, Amerika, Afrika.

Wij zullen meer klanten met goede kwaliteit, Gunstige prijs en oprechte de diensthouding blijven winnen. En wij hopen met u samenwerken om mede-welvaart tot stand te brengen.

 

Contactgegevens
Dongguan Guan Hong Packing Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. kenny mo

Tel.: 86-769-88518755

Fax: 86-769-88518376

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)